• Kezdőlap
  • Fizetéssel kapcsolatos információk

Fizetéssel kapcsolatos információk

Választható fizetési módok:

 

Fizetés bankkártyával, SimplePay

A következő kártyákkal lehet fizetni: Mastercard, Visa, American Express, ill. Visa Electron és Maestro (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi)

A kártyás fizetés a SimplePay biztonságos fizetési oldalán történik, mely megjelenik a "Megrendelés elküldése" gombra kattintva. A szükséges bankkártya adatok bevitele, és jóváhagyása után a fizetés végrehajtásra kerül. Ezután a rendszer visszairányítja Önt webáruházunk oldalára, ahol a fizetés megtörténtéről visszaigazolást kap.

 

Adattovábbítási nyilatkozat:

 

Tudomásul veszem, hogy a(z) Dunai Bernadett e.v. (1039. Budapest, Ady Endre utca 37) adatkezelő által a(z) https://rezegjvelem.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, telefonszám, számlázási cím

 

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.

Az átutaláshoz szükséges adatok: Dunai Bernadett e.v

Kedvezményezett bankja: OTP Bank       

Kedvezményezett számlaszáma: 11703051-21456358

 

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.