Kreatin Alkalyn 1500 - Megabol

KreatiAlkal1500GB
Kreatin Alkalyn 1500 - Megabol
Ár:
4.490 Ft
Cikkszám:
KreatiAlkal1500GB
Gyártói cikkszám:
KreatiAlkal1500GB
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-3 munkanap
Átlagos értékelés:

Termékváltozatok:

Kiszerelés:

Kreatin Alkalyn 1500 - Megabol

Egységár: 37Ft/db

Kreatin Alkalyn 1500: még hatékonyabb alkalin az izomerő- és erőnövekedésre

A Kreatin Alkalyn1500 egy egyedülálló alkalin, amely az újonnan alakitott kapszuláknak köszönhetően még hatékonyabban szállitja az energiát az izmokba. Ezáltal az izmok és az erő gyorsabban nő. Az új kapszulás formának köszönhetően minden aktiv anyag ebből a kreatinból változatlan állapotban kerül be a gyomorba, és továbbmegy a testünk izomszöveteibe. A Megabol vállalatnak új kreatin alkalin formája ismert, az új hatóanyagoknak köszönhetően, amelyeket tartalmaz. Jelenleg ez a termék egyre inkább kerül a köztudatba és sok új vásárlót hoz. Elkezdte a piacról kinyomni az ismertebb európai és amerikai márkákat, amelyek nem képesek versengeni sem árban, sem a minőségben. 

Sok sportoló szervezetében Kreatin Alkalyn táplálékkiegészítő jobban felszívódik, mint az egyféle monohidrát, így jóval hatékonyabb. Azok számára is jó alternatíva, akiknek a monohidrát alkalmazása során emésztési gondjaik voltak. Ezt a kreatint úgy tervezték, hogy több szempontból is megfelelő legyen: izom és erőépítése, állóképesség és gyorsasági erő javítása, regenerálódási képesség növelése bármely sportág képviselőjének. A még jobb felszívódás érdekében a Creatine Alkalyn B vitamin komplexet tartalmazó készítmény.

A Kreatin Alkalyn jellemzői:
a kreatin hatékony formája
támogatja az erő és az izomtömeg növelését
változatlan formába kerül a gyomorba
nem igényel telítő fázist
praktikus kapszulás formában
Összetevők:
kreatin-monohidrát, nátrium, magnézium-glicerofoszfát, természetes aroma, maltodextrin, magnézium-sztearát, zselatin kapszula.
Javasolt fogyasztás:
Edzésnapon:2-3 kapszula reggel éhgyomorra edzés előtt. Pihenőnapon
Tápérték táblázat:
Tápértékek 1 adag (2 kapsz)
Bufferelt kreatin monohidrát (kreatin monohidrát, nátrium-karbonát, magnézium-glicerofoszfát, természetes aroma) 1500 mg

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha