Mushi Bio hernyógomba kivonat

CordycepsBio60
Mushi Bio hernyógomba kivonat
Ár:
8.690 Ft
Cikkszám:
CordycepsBio60
Gyártói cikkszám:
CordycepsBio60
Vonalkód:
8588008662113
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-3 munkanap
Átlagos értékelés:

Mushi Bio hernyógomba kivonat

(Cordyceps sinensis)

A hernyógomba igen széles körű alkalmazási területtel büszkélkedhet, hiszen nem pusztán gyógyításra, már meglévő problémák orvoslására használható, hanem pusztán teljesítménynövelésre is.

A gomba gazdagon tartalmaz különböző hatóanyagokat, melyek különféle módokon járulnak hozzá szervezetünk egészségéhez.

Hol, hogyan segíthet:

Teljesítményfokozó- A hernyógombában található hatóanyagok, pl. a cordycepin javíthatják a vérkeringést és a máj vérellátását, amely lényeges szempont a teljesítménynövelés szempontjából.

Immunerősítő hatású- A hernyógombában található különböző poliszacharidok rendkívül jó hatással vannak az immunrendszerre. A gomba hatóanyagai több különböző módon is hozzájárulhatnak az immunrendszer erősítéséhez.

Vírusölő hatású- Az immunerősítéshez szorosan kapcsolódóan a hernyógomba az influenza ’A ’ vírus ellen is hatásos lehet. 

Rákellenes folyamatok prevenciója- Kínai hernyógomba és több vele rokon faj is rendelkezik rákellenes hatásokkal. A bennük található hatóanyagok, az előbb említett poliszacharidok, szterolok nagyon hatékonyan képesek gátolni a rákos sejtek növekedését. A kínai hernyógomba vizes kivonata pedig még a rák terjedését is képes gátolni a fagocitózis támogatása által. A benne található cordycepin szintén hozzájárul rákellenes hatásaihoz.

Cukorbetegség és magas vérnyomás- illetve koleszterinszint- A hernyógomba hatóanyagai szintén képesek csökkenteni a magas koleszterinszintet és a vérnyomást is.A hernyógomba a cukorbetegség kezelésében is fontos szerepet játszhat, hiszen hatóanyagai képesek csökkenteni a vércukorszintet ,többek között a cukor lebontásának gyorsítása által

18000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Az utánvétel díja 290 Ft.

Várható szállítási idő 2-4 munkanap.


BIO kínai hernyógomba kivonat (CS4 Cordyceps Sinensis) 40% poliszacharid tartalommal és biológiai gazdaságból származó, természetes C-vitamin tartalmú acerolával
OGYÉI:28021
Kiszerelés:60 db kapszula
Kivonat:330 mg
Hatóanyag tartalom:poliszacharid tartalom min. 40%
Egységár:259715 Ft/kg

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha