NaturalSwiss Szimbiotikum

NaturalSwissSzimbi
NaturalSwiss Szimbiotikum
Ár:
16.840 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
2 - 2 db
15.998 Ft
3 - 3 db
15.156 Ft
Cikkszám:
NaturalSwissSzimbi
Gyártói cikkszám:
NaturalSwissSzimbi
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-3 munkanap
Átlagos értékelés:

NaturalSwiss Szimbiotikum

Kiszerelés: 180 tabletta, 60 kapszula

Probiotikum és prebiotikum kombináció

A NaturalSwiss Szimbiotikum egy különleges összetételű prebiotikus és probiotikus táplálék-kiegészítő készítmény.

Kombináltan alkalmazza a bélrendszer védelméért és az egészséges bélflóra egyensúlyáért felelős probiotikumokat, valamint a jótékony baktériumok tápanyagául szolgáló prebiotikus növényi összetevőket.

A probiotikus baktériumtörzsek támogatják az immunrendszert, javítják az emésztést és megakadályozzák a kórokozók megtelepedését.

A NaturalSwiss Szimbiotikum egy szakszerűen válogatott baktériumtörzseket tartalmazó pro- és prebiotikus étrend-kiegészítő. Két készítményt, a 15 féle jótékony baktériumfajból álló Swiss Probiotix Max és a jótékony baktériumok táplálékában, a frukto-oligoszacharidokban bővelkedő Swiss Prebiotix Ultra termékeket foglalja magába. A késleltetett felszívódású, bélben feloldódó kapszula és a tabletta fogyasztható vegetáriánus étrendet követő személyek számára is. Nem tartalmaz továbbá adalékanyagot, búzát, koffeint, szóját, kukoricát, cukrot, tojást, tejet, tartósítószereket és színezéket.

 

A Swiss Probiotix Max szerepe

A vastagbélflóra egyensúlya az erős immunrendszer alapja, hozzájárul az ideális emésztéshez. A jótékony baktériumokat más néven probiotikumoknak hívják. Ezek felelősek a bélrendszer védelméért, az egészséges bélflóra egyensúlyáért. Az úgynevezett hasznos baktériumok jótékony hatást gyakorolnak az emésztésre, segítik a káros baktériumok kiszorítását és erősítik az immunrendszert. A Szimbiotikum részét képező Swiss Probiotix Max 15 féle jótékony törzset tartalmaz, melyek hozzájárulnak az emésztőrendszer egészséges működéséhez és bélflóra egyensúlyának fenntartásához.

 

A Prebiotix Ultra szerepe

A bélflóra akkor egészséges, ha a probiotikus és a prebiotikus baktériumok aránya 85:15 a jótékony törzsek javára. Amennyiben ez az arány fordított, az negatívan hat az emésztési folyamatokra, gyengíti az immunrendszert és erősen befolyásolja a szervezet egészségi állapotát. A jótékony baktériumoknak táplálékra van szükségük a fennmaradáshoz és a szaporodáshoz, amit biztosítani kell a bélflóra egyensúlyának érdekében. Csak akkor tudják feladatukat teljesíteni, ha elegendő táplálékhoz jutnak, ezért sokkal hatásosabbak azok a probiotikus kiegészítők, amelyek frukto-oligoszacharidokat is tartalmaznak. A Swiss Prebiotix Ultra 4 féle prebiotikus növényi összetevőt tartalmaz, melyeket csak a bélben lévő hasznos baktériumok tudnak tápanyagként felhasználni és ezáltal gyorsan szaporodni. Ezzel szemben a káros baktériumok nem, így azok háttérbe szorulnak.

 

A készítmény életképes baktériumfajokat tartalmaz, amelyek fagyasztottak vagy szilárdak. Ezek por formában kerülnek a kapszulákba, melyek csak a bélben oldódnak, továbbá ellenállnak a gyomorsavnak. A csomagolás nedvességálló, megóvja a baktériumokat a külső hatások okozta károsodástól. A NaturalSwiss Szimbiotikum használatát ajánljuk mindazoknak, akik emésztési problémákkal küzdenek, a bélflóra egyensúlyára vagy az immunrendszer megfelelő működésére törekszenek.


Figyelmeztetés!
Ne lépjük túl az ajánlott napi mennyiséget! A táplálék-kiegészítő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantáltak. Bármilyen allergia, vagy orvosi felügyeletet igénylő egészségi állapot esetén, alkalmazás előtt ajánljuk a kezelőorvossal történő egyeztetést.

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Megnézett termékek