NATURCLEANING WASH TAPS COLOR HIPOALLERGÉN MOSÓGÉL 3000 ML

91999BJ
NATURCLEANING WASH TAPS COLOR HIPOALLERGÉN MOSÓGÉL 3000 ML
Ár:
5.990 Ft
Cikkszám:
91999BJ
Gyártói cikkszám:
91999BJ
Vonalkód:
5999567268761
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-3 munkanap
Átlagos értékelés:

NATURCLEANING WASH TAPS COLOR HIPOALLERGÉN MOSÓGÉL 3000 ML

Naturcleaning - Wash Taps Hypoallergén mosógél színes ruhákhoz – Green Brand díjas márka

Jellemzői:

-Környezettudatos, bőrkímélő mosószer

-Természetesen hatékony

-Növényi összetevők

-Hypoallergén

- Alacsony hőfokon is hatékony

- Színes ruhákhoz

-Gépi és kézi mosáshoz egyaránt alkalmazható.

Mosható és bambusz pelenkákhoz is kiváló-foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán.

Biológiailag lebomló-Gazdaságosan adagolható.Puha törülközők, bársonyos ruhák.Segíthet megőrizni a ruhák ragyogó és intenzív színeit.Magyar termék-Újratölthető flakon.


Leírás:A Naturcleaning -Wash Taps ECO Hypoallergén mosógél színes ruhákhoz foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán, természetes összetevőkből készült (kukoricaolaj, kókuszolaj). Biológiailag jól lebomló felületaktív anyagokat és kizárólag élelmiszeripari színezőanyagot tartalmaz. Gépi és kézi mosáshoz egyaránt használhatóak. Nagyon jól, öblíthető, speciális összetételének köszönhetően öblítő használata nélkül is kellemes illatú, tiszta, puha tapintású ruhákat vehetünk fel mosás után. A textíliában nem marad fehér mosószermaradvány. Naturcleaning Hypoallergén mosószer kíméletesen tisztít, gyapjú és selyem anyagokhoz is tökéletes. Nem tartalmaz celluláz enzimet, így bambusz pelenkák mosására is alkalmas. A Naturcleaning mosógélkoncentrátum természetben is előforduló alapanyagokból készült, így kevés mosógél hozzáadásával is tökéletes eredményt érhetünk el. Természetes növényi eredetű összetételének köszönhetően nem szennyezi a környezetet. Nem terheli élővizeinket, hiszen biológiailag lebomlik. Érzékeny textíliák mosásához hidegvizes mosás mellett is eredményesen alkalmazható.

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha